Cvičte kedy chcete a s kým chcete. Wemove ponúkajú priestory na rezerváciu podľa vašej potreby

Radi by ste sa venovali cvičeniu či inej pohybovej aktivite, no nevyhovuje vám pevne stanovený čas v cvičebných štúdiách či telocvičniach? Vyberte si deň a čas, ktoré vám budú sedieť najlepšie. Tieto požiadavky vám splní nová platforma WEmove. Stačí si na webe zarezervovať konkrétny čas a multifunkčná sála je vaša - môžete sa venovať ľubovoľnej aktivite v partii, ktorú si sami vyberiete.

Chcete si dať rannú jogu už o siedmej? Alebo naopak súkromnú hodinu tanca rovno po práci? Ste cvičiteľkou a potrebujete mať tréningy v rozličných časoch?

Flexibilita je hlavným heslom súčasnosti. Chceme mať možnosť manažovať si svoj čas a taktiež reagovať na nečakané udalosti. S týmto každodenným údelom nám prichádza na pomoc platforma WEmove. Nová služba ponúka dve priestranné a univerzálne sály na hodinový prenájom, a to v štedrom časovom okne od siedmej rána do jedenástej večera.

Priestory sa nachádzajú v centre Bratislavy - v známom River parku na pomedzí podhradia a nábrežia Dunaja. Z okna sály si tak budete môcť vychutnávať atraktívne prostredie a výhľad priamo na rieku Dunaj. Estetiku prostredia podčiarkuje aj moderný interiérový dizajn oboch sál. River park je ľahko dostupný mestskou dopravou či pešo priamo zo starého mesta. V prípade potreby poskytuje aj vlastné parkovanie.

Čo ponúkajú priestory WEmove? Predovšetkým samotný priestor: v sálach sa rozhodne nebudete tlačiť ani pri väčšom počte účastníkov. Sú rovnako vhodné na individuálne cvičenie, ako aj skupinové hodiny tanca, tréningy jogy či iných športov, ktoré sú náročné na veľkosť tréningovej plochy. Niektoré typy aktivít si vyžadujú okamžitú “spätnú väzbu” či pohyb vykonávame správne - túto funkciu spoľahlivo vyplní zrkadlo na stene pozdĺž celej sály. Podlahu tvorí linoleum a parkety, a tak si môžete povrch prispôsobiť charakteru vašej aktivity.

Sprcha, šatňa a bezplatná wi-fi sieť sú u nás samozrejme k dispozícii tiež. A aby ste nemuseli cvičiť potichu, čaká na vás náš profesionálny audio systém. Stačí ho jednoducho pripojiť na váš mobilný telefón alebo iné mobilné zariadenie. A ak si chcete hudobný podmaz tvoriť sami, určite vás poteší možnosť zahrať si na našom klavíri.

Ako si zarezervovať termín? Jednoducho - pomocou prihlasovacieho formulára na webe wemove.sk. Na stránke si môžete vybrať voľné okno - či rovno niekoľko okien - v želanom čase, následne si zvolíte sálu. Po zaplatení vám zostáva už iba vziať si potrebné veci a dostaviť sa v danom termíne do River parku s vašimi priateľmi, kolegami či žiakmi.

Formulár obsahuje prehľadný kalendár s platnými rezerváciami a vy si tak môžete naplánovať vaše aktivity aj na niekoľko týždňov dopredu. Systém prihlasovania a hodinovej rezervácie ponúka vytúženú flexibilitu, stále však platí, že kto príde prvý, má väčšiu možnosť výberu. Rezervácia sál je možná maximálne na mesiac dopredu.

Inšpirácia na prenájom priestorov prišla z New Yorku, kde sa podobný koncept stretol s veľkým úspechom. Rýchlosť života, ktorá je pre dnešnú spoločnosť charakteristická, prináša čoraz viac flexibilných riešení ako využiť svoj deň čo najefektívnejšie a bez kompromisov.

Platforma We move je tu pre všetkých, ktorí hľadajú priestor pre svoje pohybové aktivity s možnosťou prehľadnej a flexibilnej rezervácie za prijateľnú cenu. Viac informácií o projekte nájdete tu.