Naše všestranné priestory pre vaše všestranné záujmy

Tento blog mal byť pôvodne Tik Tok. Lenže veľmi rýchlo sme zistili, že aj keď sme cool, v tik-tokovej oblasti máme čo doháňať.

Na rozdiel od mnohých šikovných ľudí, ktorí sú na tejto sociálnej sieti doma a kreatívnych nápadov na choreografiu majú doslova plnú hlavu. A nápad je základ, to je jasné.

Ale nie každý si má svoju originálnu choreografiu kde natrénovať a natočiť.

S našou platformou WEmove našťastie tento problém prestáva existovať. Máme k dispozícii dve priestranné univerzálne sály, ktoré si môžete kedykoľvek pohodlne prenajať.

Potrebujete sálu iba jednorazovo, napríklad na hodinu v utorok poobede? Žiadny problém. Stačí pár online klikov a je len vaša.

Chcete priestor využívať pravidelne? Kľudne. V prehľadnom online kalendári si miestnosť môžete rezervovať aj niekoľko týždňov dopredu. Žiadne papierovačky, žiadne zmluvy. Klik, klik a hotovo.

Že či sú sály len na Tik-tok videá? Určite nie. Naše priestory sú k dispozícii na akúkoľvek pohybovú aj nepohybovú aktivitu.

Od skupinovej meditácie, cez jogu, skúšku divadelného predstavenia, nácvik svadobného tanca, tanečný battle alebo módny photoshooting s kamoškami.

Deti a mamičky sú u nás samozrejme vítané tiež.  Je pravda, že leto a teplé počasie lákajú skôr na stretnutia vonku v parku. Ale ak sa nechcete svojich aktivít vzdať, s nástupom jesene sa treba poobzerať po vhodných priestoroch v interiéri.

WEmove sály sú skvelým a flexibilným riešením a ich lokalite s výhľadom na Dunaj sa naozaj máločo vyrovná. Náš rezervačný systém je intuitívny, maximálne user friendly a vytvorenie rezervácie je otázka pár sekúnd.

Profesionálne priestory WEmove sú tu pre vás a všetky vaše všestranné záujmy. Tešíme sa na vás.